Master Fatman konferencier ved DM 2017

  • master fatman

Master Fatman konferencier ved DM 2017

Positiv energi, god karma og kærlighed. Master Fatman med det borgerlige navn Morten Lindberg bliver konferencier til DM i skoleudvikling 2017. DM i skoleudvikling sætter udviklingsprojekter i centrum – både så andre skoler kan lade sig inspirere, men også så vi kan hylde de indsatser, skolernes personale sætter i gang.

I år hylder vi igen de nominerede i Nyborg. Kåringen finder sted på Skole og Forældres landsmøde den 17. november om aftenen med Master Fatman som konferencier.

Master Fatman har en filosofi om, at varme menneskelige relationer er det eneste, som betyder noget her i verden. Han har også en mobil jazz-skole for børn; den besøger landets folkeskoler. Her er der råswingende jazz og sjove lytteøvelser på skoleskemaet.
​Master Fatman er valgt som varm menneskelig konferencier til DM i skoleudvikling 2017.

 

 

Senest opdateret den

19. september 2017

af

Læs også

samling af børn
07.09.16
Kulsbjerg Skole (Vordingborg)
Mediepatruljer - Kulsbjerg Skole har udviklet mediepatruljer, hvor store og små elever fra forskellige klassetrin er uddannet som eksperter, der kan...
bavnehøjskole
14.09.17
Bavnehøj Skole 2017 (Aarhus)
På Bavnehøj Skole skaber arkitektur, indretning og pædagogik i samspil fantastiske rammer for involverende og engagerende læringsmiljøer. Rammer, som...