Publikumsprisen: Skolesamarbejdet i Nord, Odense Kommune

Publikumsprisen: Skolesamarbejdet i Nord, Odense Kommune

Som det projekt, der fik mest opmærksomhed på Facebook, vinder Skolesamarbejdet i Nord publikumsprisen ved DM i skoleudvikling 2018.

Skolesamarbejdet i Nord har for tredje år i træk formået at få hele lokalområdet til at støtte op om netop deres udviklingsforløb. De vinder igen publikumsprisen for deres passionerede engagement.
Publikumsprisen findes på DM i skoleudviklings Facebook-side, og vinderen er det udviklingsforløb, som får flest delinger og likes—eller helt præcist: Delinger gange linkes.

Skolesamarbejdet i Nord fik 159 delinger og 163 likes til opslaget om deres samarbejde mellem folkeskoler, ungdomsskole. UU-vejledning, erhvervsskoler og virksomheder om at give eleverne konkret viden om uddannelse og jobmuligheder.

Udviklingsforløbet i Odense tager fat på en af de helt centrale problemstillinger i skolevæsenet: At gøre eleverne uddannelsesparate. Ved at gå systematisk til værks sikrer Skolesamarbejdet i Nord, at alle elever kommer ud og får mærket og set forskellige ungdomsuddannelser. Skolerne fokuserer på, at eleverne konkret introduceres til de mange forskellige uddannelsestilbud. Det betyder blandt andet, at når børnene kommer hjem og skal fortælle deres forældre, hvad de har oplevet, så bliver samarbejdet mellem barn og forældre om valg af uddannelse mere kompetent.

Læs mere om projektet her.

Senest opdateret den

27. november 2018

af

mhk

Læs også

11.10.16
Eltang Skole og Børnehave (Kolding)
Bæredygtighed, Innovation og Design (BID) - På Eltang Skole og Børnehave har de med bæredygtighed som tema sat viden, kompetencer og færdigheder i...
skolerum
04.10.18
Hørsholm Skole 2018 (Hørsholm)
”Escape room klassen" på Hørsholm skole– brug dit talent til at skabe den ultimative gåde! Et escape-room er et fysisk eventyr, hvor deltagere i...