Rosmus Skole 2017 (Syddjurs)

Rosmus Skole 2017 (Syddjurs)

JEU, Job, event og uddannelse er et fag i udskolingen, der gør eleverne klar til et videre livsforløb. Der er fokus på de faglige-sociale-og personlige styrker. Undervisningen er meget praksisorienteret, og der bliver lavet alt fra mad til at slukke ildebrande.

JEU er et fag, hvor vi udvikler elevernes styrker og hvor vi har fokus på trivsel og gode relationer. Det er et nyt fag, og vi håber at kunne implementere det på andre skoler. Vi har et tæt samarbejde med ungdomsuddannelserne; Viden Djurs og EUD10. Beredskabsgården og andre firmaer får også besøg af vores elever.

Den ugentlige undervisning på ca. 3 lektioner varetages af skolens lærer og UU vejlederen fra UU i Nord-og Syddjurs Kommune.

Faget er med til at styrke og øge elevernes selvværd og trivsel og dermed også gøre dem uddannelsesparate.

 

Skolens hjemmeside; http://rosmusskole.skoleporten.dk/sp

Senest opdateret den

27. februar 2018

af

pe

Læs også

fodboldskole
22.09.16
Nordals Skolen (Sønderborg)
Fodboldlinjen på Nordals Skolen - Formålet med fodboldlinjen er først og fremmest at motivere eleverne i hverdagen i forbindelse med deres skolegang...
frederiksaard_skole
04.10.18
Frederiksgård skole 2018 (København)
Styrket elevdemokrati på Frederiksgård Skole. Frederiksgård Skole er en specialskole for børn med generelle indlæringsvanskeligheder og for fire år...