Tilmelding

Tilmelding

Tilmeld din skole DM i skoleudvikling. Alle folkeskoler kan deltage i DM i skoleudvikling med et eller flere forløb. Der kan også være flere skoler, der deltager med et udviklingsprojekt, de har været sammen om.

---Opdatering: Tilmeldingen til DM i skoleudvikling 2017 er nu lukket---

Tilmelding til DM i skoleudvikling skal ske via

http://www.tilmeld.dk/dmiskoleudvikling

DM i skoleudvikling stiller guide og skabelon til rådighed, der gør det let at beskrive udviklingsforløbet. Eksisterende projektbeskrivelser kan uploades direkte via samme link.
Der kan tilmeldes udviklingsforløb frem til fredag d. 6. oktober kl. 12.00 (uge 40). Alle skoler kan deltage med et eller flere udviklingsforløb.

Hvem kan deltage?
Alle folkeskoler kan deltage i DM i skoleudvikling. Det kan også være flere skoler, der deltager med et udviklingsprojekt, de har været sammen om. Ved tilmeldingen skal der angives et navn på en person, der er ansvarlig for skolens tilmelding. Er tilmelder ikke skolens leder eller skolebestyrelsens formand, skal disse som minimum være indforståede med tilmeldingen.

Hvad sker der, når jeg har udfyldt tilmeldingsformularen?
Når formularen er udfyldt og indsendt, bliver der afsendt en automatisk genereret mail som en kvittering til den email-adresse, der bliver indtastet i formularen. Sekretariatet bag DM i skoleudvikling vil efterfølgende lave et opslag på dmskoleudvikling.dk om jeres udviklingsprojekt på baggrund af det, I har skrevet i formularen, og lave et opslag på DM i skoleudviklings facebook-side med et link til opslaget på dmskoleudvikling.dk.

Senest opdateret den

11. oktober 2017

af

cg

Læs også

Søgårdsskolen
30.11.16
Se video: 3. pladsen går til Søgårdsskolen (Gentofte)
Søgårdsskolens samarbejde med Gentofte Hospital indbringer skolen en 3. plads.
05.10.17
Lem Skole (3) 2017 (Ringkøbing-Skjern)
Læringsvenner. Her mødes frivillige med en elev fra skolen og øver specifikke opgaver.