Tilmelding

Tilmelding

Få del i præmiesum på 100.000 kr. Tilmeld din skole DM i skoleudvikling. Alle folkeskoler kan deltage i DM i skoleudvikling med et eller flere forløb. Der kan også være flere skoler, der deltager med et udviklingsprojekt, de har været sammen om.

 

Tilmelding til DM i skoleudvikling skal ske via:

http://www.tilmeld.dk/DMskoleudvikling2018

Oplever du problemer med up-load, så kontakt os straks: kgf@skole-foraeldre.dk
Det er meningen, at det skal være let:

Læs dette afsnit inden du tilmelder dit forløb
Når du åbner tilmeldingslinket, så kommer du til en side, hvor du downloader en meget enkel wordskabelon.
I word-skabelonen "paster" du skolens forløb ind -  forinden bliver du spurgt om det mest nødvendige, skolens navn etc.. Herefter mangler du bare at insætte et billede på 750X500 pixels. Du kan også vedhæfte rapporter og film.
Efterfølgende skriver vi en artikel udfra wordskabelonen. Artiklen kommer til at ligge på vores hjemmeside:www.dmskoleudvikling.dk - vi skriver også et opslag, som vi deler via vores facebook: DM i skoleudvikling. Det er det opslag du kan dele og "like".

Der kan tilmeldes udviklingsforløb frem til fredag d. 5 oktober kl. 12.00 (uge 40). Alle skoler kan deltage med et eller flere udviklingsforløb.

Hvem kan deltage?
Alle folkeskoler kan deltage i DM i skoleudvikling. Det kan også være flere skoler, der deltager med et udviklingsprojekt, de har været sammen om. Ved tilmeldingen skal der angives et navn på en person, der er ansvarlig for skolens tilmelding. Er tilmelder ikke skolens leder eller skolebestyrelsens formand, skal disse som minimum være indforståede med tilmeldingen.

Hvad sker der, når jeg har udfyldt tilmeldingsformularen?
Når formularen er udfyldt og indsendt, bliver der afsendt en automatisk genereret mail som en kvittering til den email-adresse, der bliver indtastet i formularen. Sekretariatet bag DM i skoleudvikling vil efterfølgende lave et opslag på dmskoleudvikling.dk om jeres udviklingsprojekt på baggrund af det, I har skrevet i formularen, og lave et opslag på DM i skoleudviklings facebook-side med et link til opslaget på dmskoleudvikling.dk.

Hvorfor DM i skoleudvikling?
DM i skoleudvikling skal give inspiration til hverdagen i folkeskolen ligesom:

  • ​​EMU
  • Skoletjenesten
  • Aula
  • Meebook
  • MinUddannelse

Derudover er DM i skoleudvikling en konkurrence for alle folkeskoler i Danmark. Der konkurreres om at være bedst til at udvikle den danske folkeskole. Konkurrencen skal være med til at få de udviklingsprojekter, som foregår ude på skolerne, i centrum – både så andre skoler kan lade sig inspirere og for at hylde de indsatser, skolens personale sætter i gang. DM i skoleudvikling er p.t. Danmarks største portal for udviklingsforløb i folkeskolen.

Senest opdateret den

12. september 2018

af

cg

Læs også

11.10.16
Eltang Skole og Børnehave (Kolding)
Bæredygtighed, Innovation og Design (BID) - På Eltang Skole og Børnehave har de med bæredygtighed som tema sat viden, kompetencer og færdigheder i...
14.10.16
Langmarkskolen (Horsens)
Vild med idræt på Langmarkskolen - Skolen og lokale idrætsklubber har igangsat et tæt samarbejde om idrætsundervisningen på skolens mellemtrin (4.-6...