Tilmelding

Tilmelding

Få del i præmiesum på 100.000 kr. Tilmeld din skole DM i skoleudvikling. Alle folkeskoler kan deltage i DM i skoleudvikling med et eller flere forløb. Der kan også være flere skoler, der deltager med et udviklingsprojekt, de har været sammen om.

Tilmeldingen til DM i skoleudvikling 2019 åbner 1, marts 2019

Hvem kan deltage?
Alle folkeskoler kan deltage i DM i skoleudvikling. Det kan også være flere skoler, der deltager med et udviklingsprojekt, de har været sammen om. Ved tilmeldingen skal der angives et navn på en person, der er ansvarlig for skolens tilmelding. Er tilmelder ikke skolens leder eller skolebestyrelsens formand, skal disse som minimum være indforståede med tilmeldingen.

Hvordan er tidsplanen for DM i skoleudvikling 2019?

1. marts 2019: Tilmeldingen åbner. De tilmeldte udviklingsforløb bliver løbende offentliggjort på dmskoleudvikling.dk og Facebook.

4. oktober kl. 12: Tilmeldingen lukker.

Medio oktober: Juryen mødes.

Medio/ultimo november: Prisuddeling i forbindelse med Skole og Forældres landsmøde.

Hvorfor DM i skoleudvikling?

DM i skoleudvikling skal give inspiration til hverdagen i folkeskolen ligesom: Derudover er DM i skoleudvikling en konkurrence for alle folkeskoler i Danmark. Der konkurreres om at være bedst til at udvikle den danske folkeskole. Konkurrencen skal være med til at få de udviklingsprojekter, som foregår ude på skolerne, i centrum – både så andre skoler kan lade sig inspirere og for at hylde de indsatser, skolens personale sætter i gang. DM i skoleudvikling er p.t. Danmarks største portal for udviklingsforløb i folkeskolen.

Senest opdateret den

27. november 2018

af

cg

Læs også

12.09.16
Inspiration til it-didaktisk og innovativ undervisning
Når IT anvendes rigtigt, kan det bidrage til at støtte elevernes læreprocesser. Det er én af hovedkonklusionerne fra et stort forsøgsprogram, hvor...
05.10.18
Nedtælling til prisuddeling
Tag plads og vær klar - prisuddelingen begynder snart