Tilmelding

Tilmelding

Tilmeld din skole DM i skoleudvikling. Alle folkeskoler kan deltage i DM i skoleudvikling med et eller flere forløb. Der kan også være flere skoler, der deltager med et udviklingsprojekt, de har været sammen om.

 

Tilmelding til DM i skoleudvikling skal ske via:

http://www.tilmeld.dk/DMskoleudvikling2018

DM i skoleudvikling stiller guide og skabelon til rådighed, der gør det let at beskrive udviklingsforløbet. Eksisterende projektbeskrivelser kan uploades direkte via samme link.
Der kan tilmeldes udviklingsforløb frem til fredag d. 5 oktober kl. 12.00 (uge 40). Alle skoler kan deltage med et eller flere udviklingsforløb.

Hvem kan deltage?
Alle folkeskoler kan deltage i DM i skoleudvikling. Det kan også være flere skoler, der deltager med et udviklingsprojekt, de har været sammen om. Ved tilmeldingen skal der angives et navn på en person, der er ansvarlig for skolens tilmelding. Er tilmelder ikke skolens leder eller skolebestyrelsens formand, skal disse som minimum være indforståede med tilmeldingen.

Hvad sker der, når jeg har udfyldt tilmeldingsformularen?
Når formularen er udfyldt og indsendt, bliver der afsendt en automatisk genereret mail som en kvittering til den email-adresse, der bliver indtastet i formularen. Sekretariatet bag DM i skoleudvikling vil efterfølgende lave et opslag på dmskoleudvikling.dk om jeres udviklingsprojekt på baggrund af det, I har skrevet i formularen, og lave et opslag på DM i skoleudviklings facebook-side med et link til opslaget på dmskoleudvikling.dk.

Hvorfor DM i skoleudvikling?
DM i skoleudvikling skal give inspiration til hverdagen i folkeskolen ligesom:

  • ​​EMU
  • Skoletjenesten
  • Aula
  • Meebook
  • MinUddannelse

Derudover er DM i skoleudvikling en konkurrence for alle folkeskoler i Danmark. Der konkurreres om at være bedst til at udvikle den danske folkeskole. Konkurrencen skal være med til at få de udviklingsprojekter, som foregår ude på skolerne, i centrum – både så andre skoler kan lade sig inspirere og for at hylde de indsatser, skolens personale sætter i gang. DM i skoleudvikling er p.t. Danmarks største portal for udviklingsforløb i folkeskolen.

Senest opdateret den

5. marts 2018

af

cg

Læs også

23.08.16
Sct. Nicolai Skole (Køge)
Demokratid - Eleverne på Sct. Nicolai Skole i Køge har fået et nyt fag på skemaet. Formålet er at udvikle elevernes kompetencer inden for...
05.10.17
Søndervangsskolen 2017 (Favrskov)
Mine valg – min skole. Valgfag i indskolingen på Søndervangsskolen i Hammel. Her har de nemlig valgt at indføre valgfag i indskolingen (1. -2....