Vind DM 2017 og få del i 100.000 kr.

  • præmie

Vind DM 2017 og få del i 100.000 kr.

Arbejder jeres skole med fremtidens design, har i udviklet nye bevægelsesbånd, inddraget forældrene på en ny måde, samarbejdet med idrætsforeninger, kunstnere og erhvervsliv eller skabt anderledes strukturer i skolens hverdag? Så er det måske jeres skole, som skal have del i præmiesummen på 100.000 kr. til DM i skoleudvikling 2017.

DM i skoleudvikling synliggør nytænkningen i de danske folkeskoler

Tilmeld din skole fra marts måned 2017
Det er enkelt at tilmelde sig DM i skoleudvikling.
Tilmeldingen foregår via tilmeldingssiden her på sitet, vi åbner til marts. Alle skoler kan deltage med et eller flere udviklingsforløb. I kan tilmelde forløb frem til fredag d. 6. oktober kl. 12.00 (uge 40). Ved hurtig tilmelding forøger I jeres chance for at vinde publikumsprisen.

Skolens vigtigste interessenter er med i juryen
Skole og Forældre afholder DM i skoleudvikling. Danske Skoleelever, Danmarks Lærerforening, BUPL, Skolelederforeningen, Børne- og Kulturchefforeningen og ministeriets Læringskonsulenter er med i juryen.

Til glæde og gavn for alle
Ideen med DM i skoleudvikling er at præmiere skoler, som har arbejdet nytænkende med udvikling af folkeskolen. DM i skoleudvikling indsamler og deler de gode eksempler og skaber derved synlighed omkring skolernes best practice. Vinderforløbene (6-10 nominerede) kåres
den 17. november 2017 om aftenen.

Følg os på Facebook:  DM i skoleudvikling

 

Senest opdateret den

19. september 2017

af

Læs også

30.01.18
Skoleudvikling i Israel (2)
The Democratic School of Hadera is governed by a weekly school parliament in which all students, teachers, parents and alumni have an equal vote.
bavnehøjskole
14.09.17
Bavnehøj Skole 2017 (Aarhus)
På Bavnehøj Skole skaber arkitektur, indretning og pædagogik i samspil fantastiske rammer for involverende og engagerende læringsmiljøer. Rammer, som...