Vinder: Lagoniskolen, Haderslev Kommune

Vinder: Lagoniskolen, Haderslev Kommune

Lagoniskolen sætter med ”faget” ‘KaMiBe’ systematisk livsduelighed på skoleskemaet og udvikler elevernes brede kompetencer gennem bevægelse, mindfulness og træning af karakterstyrke.

Skolen skaber positive trivselsoplevelser for børnene og styrker dem både personligt og i relationen med de andre børn. Med ‘KaMiBe’ formår Lagoniskolen at lave god, understøttende undervisning, der rent faktisk understøtter elevernes trivsel og læring.

KaMiBe er startet som et forskningsprojekt i 2015, og Lagoniskolens lærere og pædagoger har i samarbejde med UC Syd og Haderslev Kommune løbende udviklet undervisningsmateriale til KaMiBe. Materialet er gennemprøvet, evalueret og udviklet, så det rummer aktiviteter tilpasset skolens forskellige aldersgrupper.

Læs mere om projektet her

Senest opdateret den

27. november 2018

af

mhk

Læs også

23.08.16
Skolen i virkeligheden
Folkeskolen skal løbende inddrage virksomheder, foreninger og andre interessenter, så undervisningen bliver mere virkelighedsnær for eleverne, både i...
04.10.17
Kokkedal Skole 2017 (Fredensborg)
Fra fastlåst mindset til udviklende mindset på Kokkedal Skole. Skolen har i gennem de sidste tre år, på forskellig vis, arbejdet med mindset på 6.-9...