Tilmelding

Tilmelding

Få del i præmiesum på 100.000 kr. Tilmeld din skole DM i skoleudvikling. Alle folkeskoler kan deltage i DM i skoleudvikling med et eller flere forløb. Der kan også være flere skoler, der deltager med et udviklingsprojekt, de har været sammen om. [OBS: Fristen for tilmeldingen til DM i skoleudvikling 2019 er passeret]

Opdatering: Tilmeldingen til DM i skoleudvikling 2019 var åben indtil 4. oktober kl. 12. Nedenstående er altså ikke længere aktuelt.

Sådan tilmelder I jer:
Download tilmeldingsskemaet. Det ligger her.

Udfyld skemaet med formelle oplysninger og en fyldig beskrivelse af jeres projekt. Husk at skrive det som en artikel.

Send skemaet og mindst et billede på minimum 800x500 pixel plus øvrige relevante bilag til dm@skole-foraeldre.dk

Hvad sker der, når man har tilmeldt sig?
Vi kvitterer for modtagelsen af tilmeldingen, så snart en medarbejder har set mailen.

Vi lægger jeres projektbeskrivelse op som en artikel her på hjemmesiden.

Vi offentliggør et link til denne artikel på DM i skoleudviklings facebookside - og det er deling og likes af dette opslag, der afgør hvem der skal have publikumsprisen.

Hvem kan deltage?
Alle folkeskoler kan deltage i DM i skoleudvikling. Det kan også være flere skoler, der deltager med et udviklingsprojekt, de har været sammen om. Ved tilmeldingen skal der angives et navn på en person, der er ansvarlig for skolens tilmelding. Er tilmelder ikke skolens leder eller skolebestyrelsens formand, skal disse som minimum være indforståede med tilmeldingen.

Hvordan er tidsplanen for DM i skoleudvikling 2019?

1. marts 2019: Tilmeldingen åbner. De tilmeldte udviklingsforløb bliver løbende offentliggjort på dmskoleudvikling.dk og Facebook.

4. oktober kl. 12: Tilmeldingen lukker.

21. oktober: Juryen mødes.

15. november: Prisuddeling i forbindelse med Skole og Forældres landsmøde i Nyborg.

Hvorfor DM i skoleudvikling?
DM i skoleudvikling skal give inspiration til hverdagen i folkeskolen. Derudover er DM i skoleudvikling en konkurrence for alle folkeskoler i Danmark. Der konkurreres om at være bedst til at udvikle den danske folkeskole. Konkurrencen skal være med til at få de udviklingsprojekter, som foregår ude på skolerne, i centrum – både så andre skoler kan lade sig inspirere og for at hylde de indsatser, skolens personale sætter i gang. DM i skoleudvikling er p.t. Danmarks største portal for udviklingsforløb i folkeskolen.

Læs om kriterier m.m. her.

Senest opdateret den

8. oktober 2019

af

pe

Læs også

16.09.16
Tarup Skole (Odense)
Differentieret tilbud til elever der er udfordret i læringsmiljøet - Formålet med projektet er at give elever, der er udfordret i læringsmiljøet nye...
06.10.17
Borbjerg Skole 2017 (Holstebro)
Ordblinde som IT-superbrugere. IT-superbrugerne er alle ordblinde elever, der skal hjælpe andre ordblinde og børn med læse-stave-udfordringer....