Publikumsprisen: Skolesamarbejdet i Nord, Odense Kommune

Publikumsprisen: Skolesamarbejdet i Nord, Odense Kommune

Som det skoleudviklingsprojekt, der fik mest opmærksomhed på Facebook – 443 likes og 282 delinger frem til deadline den 6. oktober kl. 12 – er Skolesamarbejdet i Odense Nord en sikker vinder af publikumsprisen i DM i skoleudvikling. Projektet hedder Læring for Fremtiden, og det står på skuldrene af flere års samarbejde mellem ni folkeskoler og en ungdomsskole, blandt andet om et fælles valgfagskoncept.

Med Læring for Fremtiden er fokus på FN’s udviklingsmål og bæredygtighed, og projektet demonstrerer, hvor motiverende og engagerende, det kan være, når aktiviteter og undervisning forholder sig til virkelige problemstillinger, og undervisningen veksler mellem teori og praksislæring.

Skolesamarbejdet i Nord består af: Abildgårdskolen, Agedrup Skolen, H.C. Andersen Skolen, Kroggårdsskolen, Næsby Skole, Risingskolen, Søhusskolen, Seden Skole, Sct. Hans Skole og ungdomsskolen UngOdense. Læs mere om projektet her.

 

Senest opdateret den

16. november 2017

af

Læs også

05.10.17
Lem Skole 2017 (Ringkjøbing-Skjern)
Lem Skole slår et slag for sporten. Lem Skoles valgfag Anderledes idræt handler om at afprøve atypiske og grænseoverskridende sportsgrene i et...
22.08.16
Carl Nielsen skole (Faaborg-Midtfyn )
Fra mester til master - På Carl Nielsen skole skal det være sejt at være dygtig, klog, flittig og blive "til noget". Formålet er at udfordre og...